Читај ми!

Михајловић: Милан може да победи сваког

Тренер фудбалера Милана Синиша Михајловић, рекао је да уколико његов тим на свакој утакмицу буде играо као на јучерашњој против Сампдорије (4:1), неће бринути за коначан исход.

Милан је у суботу као домаћин савладао Сампдорију головима Бонавентуре и Адријана, док је двоструки стрелац био Мбаје Нијанг.

"Срећан сам и презадовољан партијом свог тима. Можда је утисак покварио гол који смо примили на крају, али ако будемо увек играли овако можемо да победимо свакога. Променили смо систем игре и сада играмо нападачки. Циљ је да победимо све утакмице до паузе, а уверен сам да ћемо боље играти у другом делу сезоне, поготово када угостимо велике тимове на нашем терену", рекао је Михајловић за Спорт Медијасет.

Милан тренутно заузима пето место у Серији А са 23 освојена бода, седам мање од градског ривала Интера, који заузима прво место у шампионату.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи