Михајловић има пуно разлога за осмех!

Најављивао је боље и, још важније навијачима у овом тренутку, победе. Синиша Михајловић испуњава обећање - Милан је убедљиво савладао Сампдорију на Сан Сиру (4:1), и сада се налази на месту које води у Европу наредне сезоне. Следећи циљ је напад на место које води у Лигу шампиона.

Фудбалери Милана победили су на свом терену Сампдорију са 4:1, у утакмици 14. кола италијанског првенства и попели се на пето место на табели.

Милан је повео у 16. минуту голом Ђакома Бонавентуре, после асистенције Мбајеа Нијанга. Нијанг је након тога постигао два гола, у 38. минуту погодио је мрежу из пенала, а свој други гол на утакмици постигао је у 49. минуту.

Нијанга је у 74. минуту заменио Луис Адријано, који је пет минута касније постигао четврти гол за Милан. Коначан резултат поставио је Едер из пенала у 87. минуту.

Екипа Синише Михајловића је остварила седму победу у првенству и заузима пето место на табели са 23 бода. Сампдорија је претрпела трећи узастопни пораз, последњих пет утакмица је без победе и налази се на 13. месту на табели са 16 бодова.

Торино је био бољи од Болоње са 2:0, чиме је стигао до друге узастопне победе.

"Бикови" су повели у 75. минуту голом Андрее Белотија, а коначан резултат поставио је Ђузепе Вивес у трећем минуту судијске надокнаде времена.

Торино се попео на осмо место на табели са 21 бодом, а Болоња је везала другу утакмицу без победе, заузима 17. место са 13 бодова и два бода је деле од зоне испадања.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи