Бељерин: Арсеналу не требају појачања

Навијачи Арсенала су годинама тужно пратили прелазни рок, знајући да њихов тим неће довести нити једно звучно појачање. Због тога им се неће допасти речи њиховог Хектора Бељерина, који каже да "тобџијама" нису ни потребни нови фудбалери.

Фудбалер Арсенала Хектор Бељерин сматра да његов тим поседује велики квалитет, због чега у јанурском прелазном року не треба да доводи нове играче.

Арсенал тренутно заузима четврто место у шампионату са 26 бодова, колико има и трећепласирани Манчестер Сити, али га само два бода деле од прве позиције, коју тренутно заузима овогодишња сензација првенства, екипа Лестера.

"Овај тим Арсенала поседује велики квалитет и мислим да нам не требају нови играчи. Ако неки нови играч дође, наравно да ћемо га лепо прихватити, али имамо изузетно јак тим са добрим изменама на свакој позицији. Требамо само да размишљамо о следећим утакмица не о појачањима", рекао је млади шпански фудбалер, а преноси Скај Спорт.

Бељерин је прошао млађе селекције Барселоне, пре него што је 2013. стигао у Арсенал, за који је до сада одиграо 51 утакмицу и два пута се уписао у листу стрелаца.

Наредну утакмицу фудбалери Арсенала одиграће у недељу када ће гостовати Норичу од 17.15 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи