Седорф: Желим у Премијер лигу

Кларенс Седорф открива да је као играч био веома близу Премијер лиге и нада се да ће се докопати Енглеске, сада као тренер.

Легендарни фудбалер Милана Кларенс Седорф нада се да ће у будућности моћи да се опроба као тренер у енглеској Премијер лиги.

Седорф је тренерски посао започео управу у Милану и то у јануару 2014. године, али је након серије лоших резултата смењен већ након четири месеца, а на његово место стигао је Филипо Инзаги.

"Енглеска и ја имамо посебну причу. Био сам веома близу да заиграм у Премијер лиги, али ипак то се није десило. Заиста бих волео да као тренер остварим то и на прави начин осетим страст навијача на свакој утакмици. Постоје многе гласине о мом следећем послу, и прија ми што ме повезују са великим клубовима", рекао је Холанђанин за Би Би Си Спорт.

Током каријере Седорф је наступао за Ајакс, Сампдорију, Реал Мадрид, Интер и Ботафо. Једини је играч у историји који је успео да освоји три Лиге шампиона са три различита клуба (Ајакс, Реал Мадрид и Милан).

За Милан је уписао 431. утакмицу, постигао 63 гола, и освојио две Серије А, два Купа и Суперкупа Италије, две Лиге шампиона, два УЕФА Суперкупа и Фифа Светско клупско првенство.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи