Љајић: Сви много причају, а Интер је на врху

Фудбалер Интера Адем Љаљић рекао је да је још увек рано говорити о могућности да његов тим освоји Скудето, као и да када је долазио у Милано није ни слутио да ће се борити за прво прво место.

Љајић је у августу стигао у Интер на једногодишњу позајмицу из Роме, са опцијом откупа уговора на крају сезоне.

"По природи не волим да гледам далеко у будућност. Претходне две године у Роми смо увек мислили да је право време да освојимо Скудето, али никада нисмо успевали јер смо налетели на много јачи Јувентус. Када сам стигао у Интер нисам ни слутио да ћемо бити на врху табеле после 13 утакмица", рекао је српски репрезентативац за „Тутоспорт".

Он је нагласио да многи имају критике на рачун игре Интера, али је и истакао да тим тек треба да покаже праву снагу.

"Много људи прича, али ми смо на челу табеле. Победили смо у многим мечевима и потписао бих да до краја првенства у свим утакмицама побеђујемо са 1:0. Говоре да играмо лоше, а ипак смо први на табели. Замислите шта ће бити када кренемо да играмо боље".

Љајић је додао да има одличан однос са тренером Робертом Манчинијем, као и да би волео да остане у Интеру и након истека позајмице са Ромом.

"Манчини је био одличан нападач, зна наше потребе и свима даје шансу коју заслужују. Хоћу ли остати у Интеру? Када се сезона заврши донећемо одлуку заједно, а моја једина брига је да играм што боље и дам максимум за дрес који носим. Јасно је да бих волео да ме Интер откупи, али тренутно само желим да играм", закључио је везиста Интера.

Интер је тренутно на првом месту Серије А са 30 освојених бодова. Има два бода више од Наполија и Фиорентине, а наредну утакмицу одиграће у понедељак, када ће гостовати управо Наполију од 21.00 сати.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи