Руди Гарсија, победи или нестани

Тренер Роме Руди Гарсија налази се пред отказом после убедљивог пораза од Барселоне са 6:1 у Лиги шампиона, пошто му је управа клуба поставила ултиматум да подигне екипу у наредне четири утакмице уколико жели да остане на клупи, пишу римски листови "Месађеро" и "Република".

Поред Гарсије, на удару критика нашао се и спортски директор Валтер Сабатини и уколико се ништа не промени у мечевима против Аталанте, Торина, БАТЕ Борисова и Наполија, мораће да оду из Роме.

Наводи се и да је први човек Роме Џејмс Палота поручио француском стручњаку да је "до сада било превише лоших момената и да нешто мора да се мења".

Као могући наследници спомињу се бивши тренери Фабио Капело и Лучано Спалети, као и Валтер Мацари и Карло Анчелоти.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи