Украјинци надомак Европског првенства, Шведска носи предност у Копенхаген

Фудбалска репрезентација Украјине савладала је у Лавову селекцију Словеније са 2:0 (1:0), у првој утакмици баража за учешће на првенству Европе. Шведска савладала Данску са 2:1 и стекла предност пред реванш у Копенхагену.

Сигурном победом без примљеног гола Украјинци су направили велики корак ка пласману на континентални шампионат следеће године у Француској.

Играли су стрпљиво и дисциплиновано, а по гол у оба полувремена били су довољни за драгоцен успех пред реванш, у којем изабраницима Срећка Катанеца предстоји изузетно тежак посао.

Украјина - Словенија 2:0 (Јармоленко 22, Селезњов 54)

Реванш утакмица игра се 17. новембра.

У преосталом мечу баража, Шведска је у Стокхолму савладала Данску са 2:1.

Домаћи су одлично одиграли већи део сусрета, имали и два гола предности (Форсберг и Ибрахимовић са беле тачке), да би Николај Јоргенсен 10 минута пре краја сусрета донео гол наде за Данску.

Шведска - Данска 2:1 (Фосберг 45, Ибрахимовић 50. пенал - Јоргенсен 80)

Одиграно у петак: Босна и Херцеговина - Ирска 1:1 (реванш 16. септембра).

Одиграно у четвртак: Норвешка - Мађарска 0:1 (реванш 15. новембра).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи