Наставља се агонија Челсија - Стоук бољи од шампиона!

Стоук је савладао Челси лепим голом Марка Арнаутовића, и тако само набацао додатног притиска на суспендованог Жозеа Мориња, који се није ни налазио на стадиону Британија. Можда и боље по њега, пошто је први пут поражен седам пута у једној сезони као тренер (на почетку смо новембра). Челси је са 11 поена најгори бранилац титуле у Премијер лиги након 12 кола. На крају, Челси је поражен три пута заредом први пут још од 1999. године.

Португалски тренер није био на на мечу јер је био под суспензијом због опхођења према арбитрима на мечу са Вест Хемом. Али сасвим је сигурно да је и њега погодио нови неуспех тима који је пре само шест месеци суверено освојио титулу.

Овде, међутим, вреди застати и присетити се да ова криза није почела ове сезоне, већ је само интензивирана. Челси још од јануара игра све слабије, што је посебно било видљиво у Лиги шампиона. Сада је то само огољено сасвим резултатима у домаћем шампионату.

Асмир Беговић, који је прошле сезоне бранио управо за Стоук, морао је да интервенише у 17. минуту после ударца Глена Џонсона. Пет минута касније Рамирез је покушао да постигне гол, али његов волеј брани Џек Батленд.

Голман Стоука је још једном био врло добар, када је зауставио ударац Дијега Косте, после дуплог паса са Педром.

Међутим, све је било решено када је Шаћири послао лопту Џонсону, који је центрирао а, после додира Волтерса, Арнаутовић постигао акробатски гол.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи