Тријумф Јунајтеда, гол Тадића за победу, чудо Њукасла и Вардија!

Манчестер Јунајтеда савладо је на домаћем терену екипу Вест Бромвич Албиона са 2:0, а Саутемптон је славио минималну победу у гостима против Сандерленда голом српског репрезентативца Душана Тадића из пенала. Њукасл први пут победио на страни још од јануара - у мечу у коме је два пута шутнуо на гол, једном направио успешан пас у казнени простор ривала. Џејми Варди из Лестера постигао гол на деветој узастопној утакмици у Премијер лиги (рекорд држи Руд ван Нистелрој са десет).

Јунајтед је на Олд Трафорду поново приказао неубедљиву игру, дуго се мучио са противником чији је отпор срушио у другом полувремену, а након седме победе ове сезоне заостаје са утакмицом више бод за водећима Манчестер Ситијем и Арсеналом.

Саутемптон је забележио важну победу против Сандерленда, где је Тадић реализовао пенал у 69. минуту. Норич је истим резултатом срушио Свонси (1:0), а Лестер је потврдио сјајну форму против Вотфорда (2:1) и стигао до седме победе. Та бројка је, међутим, скоро ништавна наспрам следеће - Џејми Варди је постигао гол на деветој узастопној утакмици.

Вест Хем и Евертон одиграли су нерешено у Лондону (1:1). Њукасл је оствари јако важан тријумф у гостима против новајлије Борнмута (1:0). Ово је први тријумф овог тима на гостујућем терену још од почетка календарске године. На овој утакмици Њукасл је упутио два ударца на гол, наспрам Борнмутових 18 (домаћи састав је извео и 16 корнера, Њукасл ниједан).

Резултати

Лестер - Вотфорд 2:1 (Канте 52, Варди 65. пенал - Дини 75. пенал)

Манчестер Јунајтед - ВБА 2:0 (Лингард 52, Мата 90+1 пенал)

Норич - Свонси 1:0 (Хаусон 70)

Сандерленд - Саутемптон 0:1 (Тадић 69. пенал)

Вестхем - Евертон 1:1 (Ланцини 30 - Лукаку 43)

Борнмут - Њукасл 0:1 (Перез 27)

Стоук - Челси (Арнаутовић 54)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи