Друловић: Нападачки на Јагодину

Тренер фудбалера Партизана Љубинко Друловић рекао је да је оптимиста да ће његов тим победити Јагодину, упркос лошим резултатима и бројним повредама црно-белих у последње време.

"Резултат у Билбау није пријатан, али било је и позитивних ствари. Мислим да су играчи показали напредак, а висок пораз је последица индивидуалних грешака. Играћемо нападачки у Јагодини, учинићемо све да угрозимо противнички гол. Морамо да доминирамо и играмо нападачки. Верујем да ћемо тако играти и сутра", рекао је Друловић.

Он је додао да је дефанзивац Грегор Балажиц највероватније завршио сезону због повреде предњих укрштених лигамената колена.

"Све указује да је повреда тешка, али сачекаћемо мишљења још неколико доктора. Према првим проценама очекује га пауза између шест и осам месеци, као у случају Мирослава Вулићевића", рекао је Друловић.

Према његовим речима, Абубакар Умару је под знаком питања за сутрашњи меч због повреде.

Утакмица 17. кола Супер лиге Јагодина - Партизан игра се сутра од 17 сати на градском стадиону.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи