Читај ми!

Звезда: Нисмо фалсификовали Рајковићев потпис!

Фудбалски клуб Црвена звезда демантовао је медијске спекулације да је фалсификован потпис доскорашњег капитена Предрага Рајковића приликом добијања евролиценце.

Звезда је наводно покушала да превари Европску фубалску унију уз тврдњу да са голманом Рајковићем није потписан споразум о репрограму дугова.

"Та информација је апсолутна лаж, због чега смо јавности ставили на увид уговор који је Рајковић потписао са Црвеном звездом и из кога се јасно види да не постоји било какав проблем", наводи се у саопштењу црвено-белих.

Из Звезде поручују да је ово само један у низу покушаја да се дестабилизује тренутно лидер на табели.

"Забрињава бесраман покушај урушавања нашег клуба у тренутку када сигурним кораком корача ка шампионској титули. Пошто је постало очигледно да је Црвена звезда квалитетом доминантна у Србији, да је убедљиво најгледанија, да је поставила добре темеље за будућност, неки кругови су спремни да иду до те мере да националну институцију, што наш клуб без поговора јесте, безочним лажима дискредитују у Уефи и тиме изазову жестоку казну за наш клуб".

Црвена звезда има доказе како ради и они су у сваком тренутку на располагању свим надлежним фудбалским органима, како домаћим, тако и страним.

"Сигурни смо да ћемо пребродити све препреке и из свега изаћи још јачи и моћнији, и да ћемо следеће године играти у Европи, надамо се у Лиги шампиона. Ови који желе да униште Црвену звезду, очигледно су заборавили мото највеће навијачке популација на Балкану: Све пролази, Звезда траје", наводи се у саопштењу.

Рајковић је крајм августа потписао петогодишњи уговор са Макабијем из Тел Авива вредан три милиона евра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи