Читај ми!

Ивановић: Нисмо добро реаговали на титулу у Премијер лиги

Капитен фудбалске репрезентације Србије Бранислав Ивановић рекао је да Челси није добро реаговао на освајање титуле у Премијер лиги и да је то разлог лоших партија екипе Жозеа Муриња.Утакмица 12. кола Премијер лиге између Стоука и Челсија на програму је вечерас од 18.30 на стадиону Британија.

Српски репрезентативац опоравио се од повреде задње ложе и конкурисаће за данашњи меч против Стоука.

"Сви очекују да будемо на врху, али нисмо добро отворили сезону. Првак увек има додатни притисак и већина тимова је реаговала на овај начина после овајања титуле. У Премијер лиги свако сваког може да победи, па чак и најбоље екипе. Управо зато морамо да идемо корак по корак, верујем да ћемо ускоро поправити позицију на табели", рекао је Ивановић за Скај Спорт а преноси Танјуг.

Челси се тренутно налази на 15. месту са 11 освојених бодова и у историји Премијер лиге ниједна екипа са те позиције није успела да се домогне прва четири места.

"Нико не размишља о томе. Размишљамо само о наредном противнику, о Стоуку. Сезона је дуга и напорна, још није време да мислимо на ком месту ћемо завршити", поручио је Ивановић.

"Радим напорно да се вратим у препознатљиву форму. Мислим да играмо бољи, а једини начин да изађемо из кризе је да почцнемо да ређамо победе. Сваки наредни меч је најважнији, надам се да ћемо показати колико смо јаки и да можемо да се вратимо", рекао је Ивановић.

Утакмица 12. кола Премијер лиге између Стоука и Челсија на програму је вечерас од 18.30 на стадиону Британија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи