Читај ми!

Партизан захтева расправу о Судијској комисији

Фудбалски клуб Партизан позвао је у саопштењу национални Савез да састав Судијске комисије усклади са "најосновнијим принципима стручности, неутралности и независности".

Челници Партизана су љути јер је Судијска комисија, у чијем је саставу некадашњи члан Управног одбора Црвене звезде Душан Мракић, одлучила да црно-бели нису оштећени на утакмици против Металца у Супер лиги.

Партизан од Фудбалског савеза Србије тражи да на седници Извршног одбора отвори расправу о раду Судијске комисије.

"Претпостављамо да у земљи Србији постоје бивше судије и судијски експерти који нису били чланови клупских органа и који се нису јавно хвалили својим навијачким опредељењем", наводи се у саопштењу Партизана.

По оцени Партизана, Мракић се због тога што је годинама био члан најужег руководства Звезде "јавно дисквалификује за било какву функцију у судијској комисији", као и због тога што је јавно истицао да је навијач Црвене звезде.

Такође се наводи да "није крив Мракић, већ они који су га поставили на најодговорније месту у судијској организацији".

"Анализа суђења је најважнији део рада судијске комисије и личност одговорна за анализу поред неопходне стручности мора да поседује неспорну објективност и непристрасност. О својој објективности и непристрасности изјаснио се сам Душан Мракић", додаје се.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи