Грујић: Прво да одемо на ЕП у Пољској, а онда....

Млади фудбалски репрезентативац Србије Марко Грујић, члан селекције до 21 године, изјавио је да је основни циљ екипе коју чине углавном шампиони света са Новог Зеланда да избори пласман на првенство Европе у Пољској, а да ће тек потом размишљати о новом трофеју.

"Циљ нам је прво место у групи које нам омогућава директан пролаз на завршни турнир, а онда је све могуће. На Србију сви морају озбиљно да рачунају", рекао је Грујић за званични сајт Фудбалског савеза Србије (ФСС).

Млади фудбалер Црвене звезде, члан шампионског тима селекције до 20 година са првенства света на Новом Зеланду, ове јесени игра у сјајној форми и биће велики адут селектора Томислава Сивића у предстојећим важним мечевима против Италије и Словеније.

"За нас су победе против Литваније и Андоре биле загревање. Пред нама је сада Италија, а затим Словенија, ривали за респект, али и ривали који се сигурно не радују Србији. После Новог Зеланда имамо репутацију коју морамо да потврдимо само на терену", истакао је Грујић и позвао навијаче да испуне трибине стадиона Карађорђе у Новом Саду против Италије.

Грујић се у разговору за сајт Савеза присетио својих почетака у млађим селекцијама, али и подршке коју је имао од Савеза у тренуцима када није играо у Црвеној звезди и посебно се захвалио Митру Мркели, директору млађих селекција.

Грујић има 19 година, поникао је у Звезди, а укључујући све млађе селекције до сада је државни дрес облачио 18 пута.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи