Читај ми!

Донадони или Спалети замењују Михајловића?

Фудбалски клуб Милан могао би у блиској будућности да смени тренера Синишу Михајловића, пише римски дневник Република, а преноси Танјуг.

Српски стручњак преузео је Милан овог лета, али екипа не бележи жељене резултате ни након седам одиграних кола, заузима 11. место на табели италијанске Серије А са девет бодова

Као кандидате да на клупи "росо-нера" замене Михајловића Република наводи Роберта Донадонија и Лучана Спалетија.

Милан је у недељу на домаћем терену претрпео понижавајући пораз од екипе Наполија (0:4) и већ заостаје девет бодова за водећом Фјорентином.

Раније данас Михајловић је за клупску телевизију рекао да неће поднети оставку, упркос слабим партијама екипе.

"Клуб доноси одлуке, али ја свакако нећу поднети оставку. Убеђен сам да могу да пронађем решење за проблеме. Радио сам то у другим клубовима, радићу и овде. Потребно је време, иако је то нешто што не могу да тражим", рекао је Михајловић, додајући да ће "већ данас" назвати председника клуба Силвија Берлусконија и објаснити му шта се десило.

Бивши селектор репрезентације Србије поручио је да екипа мора да настави да ради како би изашла из кризе.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи