Читај ми!

Вучић: Одлучићу сутра да ли идем у Албанију

Председник Владе Србије Александар Вучић сутра ће донети одлуку да ли ће отпутовати у Елбасан, на утакмицу Албаније и Србије. Вучић је објаснио да то не зависи од безбедносних, већ политичких разлога.

Премијер Србије Александар Вучић изјавио је да ће сутра донети одлуку да ли ће отићи на квалификациону фудбалску утакмицу између репрезентација Албаније и Србије у Елбасану и објаснио да то не зависи од безбедносних, већ политичких разлога.

Вучић је у Пожаревцу, одговарајући на питања новинара, рекао да нису у питању безбедносни разлози, јер тамо иде 70 српских студената.

"Волео бих да идемо заједно, да с њима навијам за нашу Србију, али постоје неке друге, политичке ствари. Не бих сада да улазим у то, знате да не волим трикове. Сачекаћу, па ћу вас сутра обавестити", поручио је Вучић.

Вучић је, одговарајући на питања новинара у Пожаревцу, рекао да је Фудбалском клубу Партизан најискреније честитао 70 година постојања и поручио да је он, као премијер, најрадоснији због победа тог клуба.

Радостан сам што је Партизан победио Аугзбург и најискреније ме не занима ко ће ми на томе замерити. Ја сам председник Владе Србије и не секирам се за прозивање. Ти људи су донели велику и важну победу у Аугзбургу, велику победу против АЗ Алкмара и зарадили 750.000 евра", рекао је Вучић.

Како је објаснио, тај новац ће завршити у Србији, односно играчи ће га трошити у нашој земљи.

"Ови људи ће код нас потрошити те паре и куд ћете срећнијег човека од мене", закључио је премијер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи