Пауновић: Шта год буде било у Албанији, не треба замерати фудбалерима

Вељко Пауновић верује да ће бити веома тешко остати миран у тешком амбијенту, какав очекује Србију у Албанији. Ипак, очекује да играчи буду прави и дају све од себе, због чега нико не треба да им замери, какав год буде резултат.

Селектор шампионске генерације српских омладинаца Вељко Пауновић рекао је да му је драго што се на неке од његових фудбалера рачуна и у А репрезентаицји, преноси Бета.

"Јако ми је драго што селектор Радован Ћурчић рачуна на њих и што ће им пружити прилику. Најтеже ће бити остати миран, у тешком амбијенту, поготово за те младе момке. Али, мислим да су они способни и очекујем од њих да буду прави и дају све од себе. Нико не треба да им замери резултат, какав год буде био", рекао је Пауновић новинарима у Београду.

Ћурчић је позвао тројицу омладинаца који су под Пауновићевим вођством освојили Светско првенство на Новом Зеланду.

У конкуренцији за сусрет са Албанијом, који ће се 8. октобра играти у Елбасану, биће Предраг Рајковић, Андрија Живковић и Сергеј Милинковић-Савић.

"Убеђен сам да ће резултат бити позитиван ако свако ко буде изашао на терен буде задржао мирноћу и радио оно што селектор буде тражио од њега и испуни најбоље што може свој задатак, а притом да има на уму да представља свој народ и све вредности које имамо", истакао је Пауновић.

Србија ће гостовати Албанији 8. октобра, док ће три дана касније дочекати Португал, у последњим квалификационим утакмицама за Европско првенство.

Када је реч о наредном ангажману Вељка Пауновића, он је рекао да је његова будућност везана за фудбал, у ком ужива, и да се припрема за следећи корак.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи