Читај ми!

Милинковић: Не смемо да престанемо да верујемо у успех

Тренер фудбалера Партизана Зоран Милинковић рекао је данас да је најважнија поука из утакмице са Стеауом да екипа никада не сме да престане да верује у успех и додао да ће се црно-бели жестоко борити за улазак у Лигу шампиона.

"Све нас је стигао умор, али то је један од оних лепших умора у животу. Утисци су исти као и синоћ, Партизан је направио велику утакмицу. Ова екипа може и даље да се развија, много добрих ствари смо узели из синоћњег меча. Гледамо напред и мислим да ово није све од нас", рекао је Милинковић новинарима у Спортском центру Телеоптик.

Фудбалери Партизана пласирали су се у плеј-оф за Лигу шампиона пошто су у реванш утакмици трећег кола квалификација после преокрета победили румунску Стеауу са 4:2. У првом мечу прошле недеље у Букурешту било је 1:1.

"Најважнија поука из утакмице је да никада не престанемо да верујемо, јака вера, наши навијачи, све то заједно је синоћ била огромна снага за Партизан. Успели смо да направимо велики корак даље, играће се Европа до децембра у Београду, али ми желимо још више. Жестоко ћемо се борити за Лигу шампиона, то желимо свим срцем... За овакве навијаче, за овакав амбијент, за то се живи. Ми ћемо учинити све да идемо даље, ми живимо наш сан и даље и све што нам жреб донесе, ми ћемо прихватити ко год буде био противник. Партизан жели да буде бољи у две утакмице", рекао је Милинковић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи