Читај ми!

Торес: Дао бих живот за титулу са Атлетиком

Нападач мадридског Атлетика Фернандо Торес изјавио је да машта о освајању Примере у црвено-белом дресу. Штавише, како сам каже, живот би дао за остварење тог циља...

"Никада нисам освојио лигу, а било би сјајно да то сада урадим са Атлетиком. У животу увек морате да тежите нечему и ја бих дао живот за титулу са Атлетиком", изјавио је Торес у Шангају, где се Мадриђани припремају за наредну сезону.

Торес се вратио у шпанску престоницу у јануару, након осам година проведених у Ливерпулу, Челсију и Милану.

Ни са једним од поменутих клубова није био првак државе, али је са Челсијем освојио Лигу шампиона и Лигу Европе.

С друге стране са Шпанијом, за коју је одиграо 110 утакмица и постигао 38 голова, освојио је две титуле првака Европе и првенство света 2010. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи