Бентнер: Бајерн и Волфсбург, раме уз раме

Никлас Бентнер, Бајернов "џелат" у финалу немачког Купа, тврди да Волфсбург може да буде конкурентан Баварцима и у Бундеслиги. Показали смо да можемо да се такмичимо са Бајерном - они су фаворити за титулу, али ми морамо да преузмемо улогу 'изазивача' и да играмо нашу игру, рекао је Лорд.

Фудбалер Волфсбурга Никлас Бентнер верује да његова екипа може да се такмичи "раме уз раме" са Бајерном у борби за титулу у предстојећој сезони.

Екипа Волфсбурга победила је Бајерн у Суперкупу Немачке, а Бентнер је био стрелац изједначујућег гола у 89. минуту, а у хероја утакмице израстао пошто је реализовао одлучујући једанестерац у пенал серији и донео трофеј свом тиму.

"Добро је да смо у раној фази показали да можемо да се такмичимо са Бајерном. Они су поново фаворити за титулу ове сезоне, али ми морамо да преузмемо улогу 'изазивача' и да играмо нашу игру. Видећемо где ће нас то одвести на крају сезоне. Када се осврнем на утакмицу, видим да је сваки играч дао свој максимум и до краја веровао у победу. Није битно што сам постигао погодак, битна је комплента игра тима", изјавио је Данац за званични сајт Бундеслиге.

Популарни "Лорд" је током каријере наступао за Арсенал, Бирмингем, Сандерленд, Јувентус, а од 2014. године је члан Волфсбурга.

За репрезентацију Данске забележио је 68 наступа и 29 пута се уписао у листу стрелаца.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи