Нови Пазар: Матос дефинитивно у Звезди

Генерални секретар Фудбалског клуба Нови Пазар Реџеп Кораћ рекао је да је тај суперлигаш успешно завршио преговоре око преласка Бруна Оливеире де Матоса у Црвену звезду, као и да је постигао договор о продужетку сарадње са Предрагом Павловићем.

"Све услове смо прецизирали и офанзивни везиста из Бразила, с којим смо имали двогодишњи уговор, ускоро ће и званично постати играч београдске Црвене звезде", рекао је Кораћ радију "Сто плус".

Бруно (25) је стигао у Пазар пре 10 месеци из бразилског Жуазеиренсеа, а прошле сезоне постигао је четири гола на 22 утакмице у Супер лиги Србије.

С друге стране, Кораћ је открио да ће Предраг Павловић остати у Новом Пазару још годину дана.

"Његов останак је велика ствар за екипу, а на добро путу смо да у најкраћем року постигнемо договор с још двојицом фудбалера", казао је Кораћ.

Павловић (29) је наступао за све млађе репрезентативне селекције и био је учесник Летњих олимпијских игара у Пекингу 2008. године. Он је у минулом првенству играо на 29 од 30 утакмица, а четири пута се уписао у листу стрелаца.

Тренинзима Новог Пазара прикључио се и Ивица Јовановић, доскорашњи члан ОФК Београда, чији потпис се очекује током наредних дана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи