Читај ми!

Пауновић: Заслужили смо макар бод

Селектор омладинске фудбалске репрезентације Србије Вељко Пауновић задовољан је игром свог тима, упркос поразу против Уругваја од 1:0 на старту првенства света.

"Морам да честитам играчима на одличној игри, немам шта да им замерим, у фудбалу се дешавају и овакви дани из којих морамо да изађемо још јачи", рекао је Пауновић.

Србија је у првој утакмици групе Д минималним резултатом изгубила од Уругваја, иако је имала теренску иницијативу и неколико великих шанси за гол.

"Сигурно је да смо заслужили макар бод, имали смо иницијативу све време, доминирали, представили смо свету наш стил игре, доказали смо да можемо да се равноправно такмичимо и на овом нивоу. Једноставно, нисмо ималии среће да постигнемо гол и тако материјализујемо све добро што смо приказали на терену. Имали смо 15 удараца према голу, али нисмо успели да затресемо мрежу, док је противник искористио своју прилику. Дефинитивно, ово јесте 'група смрти', како су је сви називали, али ми смо и даље живи. Окрећемо се следећем противнику", поручио је Пауновић.

Србија у наставку турнира игра против Малија 3. јуна.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи