Јевтовић између Партизана и Чукаричког

Фудбалер Новог Пазара Марко Јевтовић требало би да наредних дана потпише уговор са Партизаном, сазнаје Радио "Сто плус". Осим шампиона Србије, званичну понуду за младог везисту послао је и освајач Купа, Чукарички.

Овај играч средине теренa рекао je да зна за интересовање два београдска клуба, али да о евентуалном трансферу одлучују његов клуб и агенти.

"О томе размишљају клупски челници и моји менаџери, не желим да се оптерећујем. Имам уговор до следећег јануара, али вероватно је да ћу променити средину", рекао је Јевтовић.

У пазарском суперлигашу нису желели да коментаришу информацију да ће Јевтовић појачати шампиона из Хумске нити екипу са Бановог брда.

"По завршетку првенства отворићемо тему одлазака и долазака, у овом тренутку не бих о томе", казао је генерални секретар Реџеп Кораћ.

Осим Партизана и Чукаричког,  још неколико иностраних клубова заинтересовано је за 21-годишњег везисту, укључујући и један клуб шпанске Примере.

Марко Јевтовић је ове сезоне одиграо 28 утакмица у Суперлиги Србије и постигао три гола, од којих је један био победоносни у мечу са Црвеном звездом. Он је у Нови Пазар стигао пре две године из кулског Хајдука, а пре тога је био члан Динама из Москве.

Прошао је некада надалеко чувену омладинску школу Земуна. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи