Матијашевић: Нећемо стати, циљ је да идемо напред

Спортски директор Чукаричког Владимир Матијашевић, дан после историјског освајања Купа Србије, поручио је да се клуб са Бановог брда ту неће зауставити и истакао да је жеља да се из сезоне у сезону иде напред.

"Освајање Купа је највећи успех клуба до сада. Наравно, играчи су најзаслужнији, а надам се да клуб неће на томе остати. Руководство, као и сви запослени имају амбицију да се константно иде напред", рекао је Матијашевић за званични сајт клуба. Према његовим речима извесно је да ће током лета неки играчи напустити Баново брдо.

"Већини је освајање Купа највећи успех у каријери и надам се да ће неки од њих напустити клуб, јер је потребно да напредују и наставе каријеру у иностранству. Имамо у плану неке одласке и доласке, преговори су у току. Све ће се знати у наредних месец дана", истакао је Матијашевић.

Спортски директор Чукаричког посебно се захвалио управи Партизана на челу са председником Зораном Поповићем.

"Били су максимално коректни током меча и по завршетку кад су додељиване медаље и пехар. Желим им све најбоље и да се појачају, као и Црвеној звезди, да остварују добре резултате, јер се тиме постиже општа добробит за српски фудбал", закључио је Матијашевић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи