Новости: Косановић је нови тренер Звезде!

Како преносе "Новости", Милорад Косановић је нови тренер Црвене звезде! Према сазнањима овог листа, руку су један другом у Београду стегли искусни стручњак и генерални директор црвено-белих Звездан Терзић.

Како се наводи, разговори са Косановићем интензивирани су у минуле три недеље, када се дефинитивно знало да је разлаз са актуелним шефом струке Ненадом Лалатовићем неизбежан, а јуче је дошло до коначног договора.

Руку су, како "Новости" сазнају, један другом у Београду стегли Милорад Косановић и генерални директор Звезде Звездан Терзић.

Пошто Лалатовићу уговор истиче по завршетку меча са Лучанима, Управни одбор ће се састати у понедељак и озваничити сарадњу са Косановићем.

Вероватно ова сага која траје не би попримила те и толико тајновите димензије, али у Звезди нису хтели да се истрчавају, а и Косановић није хтео да прича на ту тему, јер првенство још није завршено.

Косановићев Нови Пазар је ове сезоне играо одлично, па и поред многобројних казни и играња без публике која је засигурно највећи адут клуба са Јошанице, стигао на корак до Европе. Ипак, Новопазарци неће играти квалификације за Лигу Европе, али и освајање петог места је историјски успех клуба. А најзаслужнији је, свакако, био Косановић, који је у овим турбулентним временима успео да сачува мир, створи добру атмосферу и направи игру која је побрала аплаузе.

Управо је то и разлог зашто су се у Звезди одлучили да Косановићу трећи пут укажу поверење, иако он ни 1997/1998, а ни 2007. године није освојио ниједан трофеј.

Клуб са "Маракане" је у деликатној ситуацији, траже се и трофеји, али и лансирање својих младих играча, па им је био потребан стручњак који има и искуство, али и дар да ствара и промовише Звездине таленте.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи