Занети: Станковић је добродошао ако одлучи да се врати у Интер

Потпредседник Интера Хавијер Занети рекао је да је Дејан Станковић добродошао ако одлучи да се врати у милански тим и постане помоћник тренеру Роберту Манчинију.

Италијански медији су пренели да ће се на крају сезоне Станковић вратити међу "нероазуре", након што је дебитантску сезону као тренер почео у Удинезеу у раду са Андреом Страмачонијем.

"Дејан може да пренесе своје искуство и велико знање. Он добро познаје Манчинија и заиста је добродошао", рекао је Занети за Газету дело спорт.

Станковић је за Интер од јануара 2004. до 2013. године, када је завршио каријеру, одиграо 321 утакмицу и постигао 41 гол.

Највећи успех са Интером постигао је у сезони 2009/2010, када је освојио триплу круну – Серију А, Лигу шампиона и Куп Италије, а поред тога има још четири титуле у Серији А, три национална купа, четири Суперкупа Италије и Светско клупско првенство.

Станковић је током блиставе каријере играо још за Црвену звезду и Лацио, док је за репрезентацију Србије одиграо рекордне 103 утакмице и постигао 15 голова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи