Реал и даље рачуна на Касиљаса

Управа фудбалског клуба Реал Мадрид обавестила је голмана Икера Касиљаса да на њега рачуна и следеће сезоне, упркос намери да из Манчестер јунајтеда доведе Давида де Хеу.

Капитену Реала Касиљасу за две године истиче уговор, а медији су током већег дела сезоне спекулисали да ће 34-годишњи голман отићи са Сантјаго Бернабеуа пошто су навијачи "краљевског" клуба незадовољни његовом игром, али и јер ће из Јунајтеда доћи Де Геа.  

Како је навео сајт Фудбал Шпанија, председник Реала Флорентино Перес је у уторак разговарао са Касиљасом и обавестио га да клуб и даље рачуна на њега.

Касиљас је у више наврата изјавио да до истека уговора жели да остане у Реалу, где ће, како је пренео лист АС, следеће сезоне зарадити 7,5 милиона евра, а у сезони 2016-2017, седам милиона евра.

Касиљас је целу каријеру провео у Реалу, прошао је све селекције клуба. За први тим дебитовао је 1999. године и до сада је одиграо 724 утакмица.

Са "краљевским" клубом освојио је пет шампионских титула, три Лиге шампиона, два Суперкупа Европе, Интерконтинентални куп, Светско клупско првенство, два Купа краља и четири Суперкупа Шпаније.

За репрезентацију Шпаније до сада је одиграо 161 утакмицу и освојио два Европска првенства и Светско првенство.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи