Душко Тошић у Бешикташу

Није Трабзон, нити Саутемптон, већ Бешикташ. Српски репрезентативац Душко Тошић нови је фудбалер Бешикташа, екипе коју предводи сјајни хрватски стручњак Славен Билић.

Бешикташ, познат и као трећи турски великан (у причи у којој су Галатасарај и Фенербахче прва два, а Трабзон, иако није био шампион деценијама, четврти), дуго је био у борби за титулу ове сезоне. Међутим, два кола пре краја, постало је извесно да од тога неће бити ништа. Исто као што неће бити ништа ни од квалификација за Лигу шампиона наредне сезоне.

Циљ је, дакле, да се направи тим који ће следеће године успети у ономе у чему овај тренутни није. Јачање играчког кадра почело је од задње линије, а прво решење је Душко Тошић.

Дефанзивац Генчлербирлигија потписао је уговор са црно-белима из Истанбула на две године са опцијом да се продужи на још годину дана.

Тошић, који има 30 година, каријеру је почео на Карабурми, у ОФК Београду. Играо је за Сошо, Вердер, Портсмут, Квинс парк ренџерс, Црвену звезду, Бетис и Генчлербирлиги.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи