Морињо: Реал и Барселона не би доминирали у Премијер лиги

Тренер фудбалера Челсија Жозе Морињо рекао је да није сигуран да би Барселона и Реал Мадрид доминирали у Премијер лиги као што то чине у Шпанији.

Сјајни Португалац је напустио Реал Мадрид 2013. године и вратио се у енглески Челси.

Након освајања титуле у Премијер лиги појавила се вест да ће се вратити у Примиеру и на клупу Реала, а Морињо је на те наводе одговорио на себи својствен начин.

"Био сам у Шпанији, али нисам уживао. Нисам уживао јер сам освојио титулу са рекордних 100 бодова и са 121 постигнутим голом, а током сезоне смо одиграли три или четири праве утакмице. Титулу сам изгубио са 92 освојена бода, а опет смо одиграли четири или пет правих мечева. Осећате притисак да морате да победите у свакој утакмици, јер ако не побеђујете нисте прваци. Велики је јаз између великих клубова и осталих", казао је Морињо.

Морињо је објаснио и зашто је Премијер лига много боља од осталих европских лига.

"У осталим земљама можеш побеђивати и када одмараш најважније играче. У Шпанији и Италији сам побеђивао и када сам одмарао играче, размишљао сам о европским утакмицама које следе... Ове сезоне сам одмарао неколико играча против Брадфорда и изгубио сам. То је енглески фудбал", навео је Морињо.

"Мислим да је велика разлика између Премијер лиге и Примере. Да ли би Барселона и Реал Мадрид побеђивали у Премијер лиги? Можда да, можда и не", додао је он.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи