Миросављевић: Поштујемо Партизан, али хоћемо трофеј

Најискуснији фудбалер Чукаричког Ненад Миросављевић рекао је уочи финала Купа Србије против Партизана да не постоји фаворит, али поручио да верује да његов тим може да направи још један корак и забележи највећи успех у клупској историји.

"Очекујем добар меч и искрено се надам да можемо да дођемо до трофеја и до највећег успеха за Чукарички. Шансе су нам подједнаке, изузетно ценимо Партизан јер је шампион и поштујемо то. Ипак, имамо право да се надамо", рекао је Миросављевић за клупски сајт.

Према његовим речима Чукаричани су максимално спремни и мотивисани за меч на стадиону Рајко Митић.

"Никоме не претимо, нека победи бољи тим. Остао нам је горак укус после пораза од Војводине у првенству, али далеко од тога да је опало расположење у тиму. Хтели смо да останемо непоражени у другом делу сезоне, али не би било другачије ни да смо победили", нагласио је некадашњи нападач Партизана.

Миросављевић је оценио да је пораз од Војводине (1:0) у претходном колу разумљив јер су млади играчи у мислима већ били у утакмици финала Купа Србије.

"Ништа нас то не ремети. Максимално смо спремни и мотивисани. Од помисли да играмо финале Купа и да је противник Партизан не треба већи мотив", закључио је Миросављевић.

Финале Купа Србије између Чукаричког и Партизана игра се у среду од 20.30 на стадиону Рајко Митић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи