Бартомеу: Енрике остаје у Барселони

Председник фудбалског клуба Барселона Ђозеп Бартомеу рекао је да тренер тог клуба Луис Енрике неће напустити Камп Ноу овог лета. Фудбалери Барселона освојили су јуче шампионску титулу у шпанској Примери, пошто су у Мадриду победили Атлетико са 1:0, у утакмици претпоследњег 37. кола.

Пред освајање титуле у медијима су почеле да круже информације о одласку Луиса Енрикеа са Ноу Кампа, али Ђозеп Бартомеу је то енергично демантовао.

"Он има уговор. Крај расправе. Ми смо тренутно фокусирани на такмичење и будућност Енрикеа није нешто о чему би требало да разговарамо", рекао је Бартомеу за шпанску Марку.

Енрике је на клупи Барселоне заменио Херарда Мартина после неуспеха тог клуба у сезони 2013/14.

"Ово је успех свих играча и тренера. Они су сваке недеље радили величанствен посао... Ове године је Примера била главни циљ, сада смо окренути наредном - Купу краља. Следеће године ће нас чекати други изазови", навео је Бартомеу.

Барселона ће у финалу Купа краља играти 30. маја против Атлетик Билбаа, а након тога, 6. јуна, шампиона Шпаније чека и меч финала Лиге шампиона против Јувентуса.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи