Ван Гал: Тешко ћемо задржати Де Хеу

Тренер Манчестер јунајтеда Луј ван Гал рекао је да би клуб тешко могао да спречи голмана те екипе Давида де Хеу да пређе у Реал Мадрид.

Шпански медији пренели су да је Реал понудио Де Хеи уносан уговор, а Ван Гал је рекао да би један од најбољих светских голмана тешко могао да га одбије, посебно јер би имао прилику да се врати у родну Шпанију.

"Он је Шпанац, шпански репрезентативац, а сада му је шпански клуб послао понуду. Његова девојка је Шпањолка, његови родитељи долазе сваке недеље или сваке друге недеље у Манчестер. Тешко ће бити (задржати га)", рекао је Ван Гал.

Де Хеа је у другом полувремену недељне утакмице са Арсеналом напустио терен због повреде тетиве и могао би да пропусти утакмицу последњег кола Премијер лиге са Халом следећег викенда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи