Лалатовић: Да нам дође памет у главу

Тренер Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао је да ће његови фудбалери учинити све да победе ОФК Београд у 29. колу, као и Младост из Лучана у последњем колу Суперлиге.

"Даћемо све од себе да победимо преостале утакмице и задржимо друго место. Мораће да нам дође памет у главу. Играчи стварно дају свој максимум и даће све од себе да победе", рекао је Лалатовић.

Црвено-бели ће у суботу од 17.00 гостовати ОФК Београду на стадиону Обилића, у 29. колу Суперлиге Србије.

Црвено-бели су поражени два пута у низу, а последњи пораз је био у среду од Радничког 1923 на сопственом терену. Екипа из Крагујевца је испала из лиге.

"Све нас је срамота, играче, мене. То је био лош дан, ако може да се нађе неки алиби, али алиби не сме да се тражи. Свесни смо шта се десило и нећемо дозволити да се то понови", казао је Лалатовић.

Лалатовић је рекао и да је нетачно да је Милош Босанчић напустио Звездин тренинг у четвртак.

"Нема потребе да некога правдам, жао ми је што се то пише", додао је он.

Против Радничког је велике прилике за црвено-беле пропустио Петар Орландић, а Звездин тренер је казао да је црногорском нападачу било најтеже.

"Орландић је хтео најбоље, биле су му очи пуне суза, њему је било најтеже. Он је тек дошао у Звезду. И велики играчи не могу да се уклопе. Он је у Зети показао да је голгетер, али то је фудбал, може да се промаши и немогуће", казао је Лалатовић.

Када је реч о Светском првенству за играче до 20 година на Новом Зеланду, Лалатовић је истакао да је сваком младом играчу жеља да игра на том такмичењу.

"Сваком младом играчу је сан да иде на Светско првенство, тако и мојима. Част је играти за репрезентацију, али појединима је једноставно то онемогућено због повреда. Лука Јовић је имао паузу у току првенства и кубури, док Михаило Ристић треба да иде на операцију крајника, колико ја знам", рекао је Лалатовић.

Звездин фудбалер Марко Петковић рекао је да људи "не могу ни да замисле колико их је било срамота" после пораза од Радничког.

"Биле су две опције: да сви оставимо фудбал или да дамо свој максимум и извадимо се колико можемо. Нико није оставио фудбал, што значи да смо сви дошли на тренинг да се некако оправдамо у преосталим утакмицама, ако је то икако могуће", рекао је Петковић.

Он је казао да ће његова екипа заједно са тренером Лалатовићем ићи на победу над ОФК Београдом.

"Предстоји нам тешка, јако битна утакмица за нас, која долази после два пораза у низу, а екипа као што је Звезда не сме себи да дозволи да иде из кикса у кикс. Осам година сам провео у ОФК-у, биће емотивно за мене, али сада сам у Звезди", казао је Петковић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи