Алвеш дефинитивно остаје у Барселони

Фудбалер Барселоне Дани Алвеш потписаће до краја месеца нови двогодишњи уговор са тим шпанским клубом.

Како је навео сајт "Гол", председник Барселоне Ђозеп Марија Бартомеу понудио је Алвешу двогодишњи уговор, дефанзивац је прихватио услове и за неколико недеља потписаће уговор.

Алвешу на крају сезоне истиче уговор и спекулисало се да ће напустити Камп Ноу, пошто је одбио понуду клуба да потпише једногодишњи уговор, уз опцију продужења на још две године, али да у свакој сезони одигра најмање 60 одсто утакмица.

Алвешов агент и бивша супруга Динора Санта Ана рекла је почетком прошлог месеца да неће више преговарати са Барселоном и да је један клуб понудио 32-годишњем бразилском фудбалеру трогодишњи уговор и већу плату.

Медији су спекулисали да је за Алвеша најозбиљније заинтересован Пари Сен Жермен.

Алвеш жели да остане у Барселони пошто му ту живи породица, али и јер жели да отвори бразилски ресторан у том граду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи