Матијашевић: Са три појачања бићемо још бољи

Спортски директор Чукаричког Владимир Матијашевић оценио је да је победа над Црвеном звездом (2:0) плод доброг рада свих у клубу и истакао да нема времена за одмор или славље.

"Утакмица са Звездом фактички и за њих и за нас није значила ништа сем престижа. Победили смо и честитам свим играчима и стручном штабу. Задовољни смо како је екипа одиграла, нарочито у другом полувремену", рекао је Матијашевић за клупски сајт.

Чукарички већ у среду гостује Јагодини, у суботу екипа са Бановог брда игра против Војводине, а затим следи финале Купа против Партизана, 20. маја.

"Морамо се припремати, нема времена за славље. Мислим да је ово само плод доброг рада свих у екипи и клубу. О Купу ћемо причати за седам дана. Ова сезона је показала да Чукарички може од наредне године још више да се умеша у борбу за место у врху табеле", навео је он и појаснио да то не значи да ће се јурити титула.

Матијашевић је прецизирао да Чукарички у зависности од одлазака фудбалера из клуба и са адекватна три појачања може да се умеша у борбу са Црвеном звездом и Партизаном за боље место на табели.

Према његовим речима, постоји интересовање иностраних клубова за фудбалере Чукаричког и конкретне понуде очекује у наредних месец дана.

Чукарички је трећи на табели са 54 бода, има 11 бодова више од Војводине, четири мање од Звезде, а 12 од првопласираног Партизана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи