Читај ми!

Лалатовић проговорио: Циљеви су се мењали 50 пута у сезони!

Тренер фудбалера Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао је да су се "жеље током сезоне мењале бар 50 пута" и да управа клуба треба искрено да каже да ли је приоритет промоција младих играча или титула. Тренер црвено-белих најављује нове разговоре са челницима најтрофејнијег српског клуба на крају сезоне и додаје да више не рачуна на Џошуу Паркера.

Чињеница да ће Црвене звезда готово сигурно остати без шампионске титуле већ је "подигла температуру" на нашем највећем стадиону. Први се јавности обратио један од најодговорнијих за ту ситуацију – тренер Ненад Лалатовић.

"Мени је, када сам доведен, речено да нас титула не занима, већ само да станемо на ноге јер је клуб пред гашењем, пред банкротом. Од мене је тражено да пронађем четири-пет младих играча којима је цена 100.000 евра и да, када буду одлазили, она буде 15 пута већа. Свако кога сам 'гурнуо у ватру' данас има 15 пута већу тржишну цену. Знао сам да ће бити притисака због титуле, али из управе ми је речено да се не бринем, да их титула не занима и да нисам зато доведен, већ да бих промовисао младе играче", рекао је Лалатовић, а преноси портал Мондо.

Звезда је у недељу изгубила од Чукаричког са 2:0, чиме је три кола пре краја Супер лиге Србије остала на осам бодова заостатка за водећим Партизаном.

"Причаћемо када се заврши сезона. Тада ћу моћи да будем отворенији и да кажем много више тога што ће вас занимати. Бићу потпуно отворен према вама о свему што се дешавало од почетка до краја сезоне. Треба изаћи искрено и рећи шта је приоритет клуба – да ли је то промоција младих играча или титула", казао је Лалатовић.

Он је додао да конференција коју ће одржати на крају сезоне неће бити опроштајна. Њему на крају сезоне истиче уговор и, како је рекао, сешће са управом да разговара о будућности на клупи црвено-белих.

Лалатовић је навео да није много виђао људе из управе, а да се најчешће сретао са генералним директором Звезданом Терзићем, док "већину њих и не зна".

"Немам ништа против управе, они су радили свој посао, дали су свој максимум. Доводили су шта су могли, али и ја сам имао свој циљ. Ако се од мене тражи титула, онда имам списак играча које би требало довести. Управа клуба је довела играче који данас играју у Звезди, а ја сматрам да сваки играч који игра у Црвеној звезди мора прво да се погледа. Мора да се прати. Звезда је ту где јесте зато што се играчи нису пратили, него су довођени по принципу 'рекла-казала'", истакао је Лалатовић.

Лалатовић је истакао да више не рачуна на Џошуу Паркера и додао да га он није довео у клуб.

"Где је Паркер? Ено га, сунча се по плажама. Не рачунам више на њега. Никада га нисам гледао и када сам о њему причао са управом, рекао сам да не желим да кажем ни за једног играча да јесте за Црвену звезду ако се пре тога нисам уверио у његове квалитете", рекао је Лалатовић.

Црвена звезда ће наредну утакмицу играти у среду, када ће дочекати Раднички 1923. у 28. првенственом колу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи