Читај ми!

Милинковић: Овакве победе доносе титулу

Тренер фудбалера Партизана Зоран Милинковић одао је признање екипи на залагању у мукотрпно избореној победи против Спартака и поручио да је за уложени труд на крају стигла заслужена награда. Црно-бели су у Хумској славили резултатом 1:0 голом Николе Нинковића у 90. минуту и три кола пре краја сезоне са утакмицом више имају чак осам бодова предности над актуелним шампионом Црвеном звездом.

После утакмице тренер Партизана је уз честитке похвалио упорност свог тима.

"Награђени смо за оно што смо направили током меча, посебно у другом полувремену, када смо минут по минут ломили противника и на крају постигли гол. Честитам момцима на победи, која је веома важна, али настављамо даље", изјавио је Милинковић после меча.

Он је истакао да није лако играти против дефанзивних екипа "када је 10 играча иза лопте".

" У првом делу нисмо имали добар ритам, међутим још једном се показало колико Саша Илић значи овом тиму Партизана. Променио је ритам утакмице, постали смо са њим конкретнији и опаснији на терену. На крају, награда је стигла, баш у оваквим мечевима осваја се титула", закључио је Милинковић.

Партизан у наредном 28. колу Суперлиге Србије гостује 13. маја крушевачком Напретку.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи