Читај ми!

Кикс Реала, Барса надомак титуле

Фудбалери Реала у 36. колу Примере одиграли на свом терену 2:2 са Валенсијом, док је Барселона са 2:0 савладала екипу Сосиједада. Два кола пре краја шампионата, Каталонци имају четири бода предности у односу на "краљевиће".

Фудбалери Реала посустају у борби за титулу шампиона Шпаније. "Краљевски клуб" је на свом терену одиграо само 2:2 са Валенсијом, па је Барселона, победом над Сосиједадом, побегла на четири бода предности.

Лоше прво полувреме Реала највероватније ће се обити о главу најтрофејнијем клубу Шпаније. "Слепи мишеви" су на полувремену имали два гола предности (Пако и Фуего), а Кристијано Роналдо је у 45 минуту промашио пенал.

Ипак, у наставку је домаћа екипа стигла до изједначења и бода (Пепе и Иско), али то вероватно неће бити довољно да се стигне Барселона, која је у великом налету.

Барселона се дуго мучила са Сосиједадом, али је у наставку ипак постигла два гола и стигла до победе.

Стрелци за каталонски клуб били су Нејмар и Педро.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи