Читај ми!

Милинковић: Тешка победа, браво за екипу

Тренер фудбалера Партизана Зоран Милинковић рекао је да је његова екипа освојила "заиста важне бодове" у данашњој победи од 4:0 над Војводином у Новом Саду. Он је казао да је његовом тиму сада најважније да се одмори за следећи меч, који игра наредног викенда против Спартака.

После резултатски неочекивано убедљиве победе тренер Партизана био је видно задовољан и честитао је екипи на приказаној игри.

"Ово је била врло тешка утакмица. Војводина је јако добро почела. Ми смо издржали притисак, успели да постигнемо гол и показали довољно стрпљења у другом полувремену. Контролисали смо меч, а после другог гола нам је све ишло на руку. Узели смо заиста важне бодове у борби

за титулу првака. Браво за момке", рекао је Милинковић телевизији Арена.

"Ово нам је била трећа утакмица за седам дана. Тешка серија је иза нас и задовољан сам са те три победе. Враћамо се у нормалан темпо такмичења и моћи ћемо мало да одморимо и да радимо, и да спремни дочекамо меч, што нам је сада најважније", рекао је Милинковић.

Тренер Војводине Златомир Загорчић казао је да његов тим у последње време прима голове на сличан начин, и оценио да је пораз од 0:4 превисок.

"Постало је симптоматично да не искористимо своје шансе и онда примимо гол из ситуације која не изгледа тако. Пресекао нас је други гол и то је постало симптоматично за екипу. Мислим да је 0:4 мало превише с обзиром на све што је показано, али тога има у фудбалу", рекао је Загорчић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи