Читај ми!

Роџерс: Искрено, страховао сам од отказа

Тренер фудбалера Ливерпула Брендан Роџерс признао је да је страховао да ће добити отказ ове сезоне. Није битно чију подршку имаш, већ да ли побеђујеш, поручује Роџерс.

Ливерпул је прошлу сезону у Премијер лиги завршио на другом месту, али је ове године, због одласка Луиса Суареза и повреде Данијела Стариџа, ушао у серију лоших резултата.

Роџер је истакао да се уплашио за свој посао после пораза од Кристал Паласа од 3:1 у новембру 2014. године, што је био четврти узастопни пораз "црвених" у свим такмичењима.

"После те утакмице против Кристал Паласа осетио сам да није важно колико подршке имате, јер екипа није функционисала... Међутим, увек сам се борио, волим да будем овде, желим да овде будем успешан", рекао је Роџерс за британске медије.

Роџерс је додао да је тада схватио у каквој се ситуацији налази и да му је у томе помогло искуство из Рединга.

"Искуство из Рединга, где сам добио отказ, помогло ми је у томе. Имао сам подршку председника, али сам добио отказ после 20 утакмица. Тада сам научио да није важно да ли имаш подршку председника, управе, већ да ли побеђујеш", додао је тренер Ливерпула.

Роџерс је навео да његов тим на почетку ове сезоне није имао идентитет.

"Морао сам да донесем одлуке које су нам омогућиле да се вратимо близу онога што смо били. Требало је да то раније урадим. Нисмо имали идентитет и сви су то видели. Нисмо били екипа коју смо градили у последњих неколико година", рекао је Роџерс.

Ливерпул је тренутно шести на табели Премијер лиге са 48 освојених бодова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи