Читај ми!

Боатенг открио: Одбио сам Барселону

Фудбалер Бајерна из Минхена Жером Боатенг открио је да је на почетку ове сезоне одбио понуду Барселоне.

Каталонски клуб је прошлог лета желео да појача одбрану, а једна од жеља Барселоне била је управо Боатенг. Међутим, он је одлучио да остане у Бајерну.

"Не знам детаље, не знам колико је Барселона понудила за мене, али истина је да су желели да ме доведу. Изузетно ласка кад клуб као што је Барселона покаже интересовање за тебе, али дошло је време када се не напушта Бајерн и одлази у Барселону како би се освојила Лига шампиона", рекао је Боатенг за Билд.

"Играм за један од четири најбоља клуба на свету. Не постоји бољи клуб за немачке фудбалере од Бајерна. Био бих одушевљен када бих остао овде још дуго, када бих овде завршио каријеру и освојио још много трофеја", додао је он.

Боатенг, који има уговор с Бајерном до 2018. године, на Алијанц арену је дошао 2011. године из Манчестер ситија, а до сада је у дресу шампиона Бундеслиге одиграо више од 150 утакмица.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи