Реднап: Нисам завршио каријеру

Енглески фудбалски тренер Хари Реднап рекао је да није завршио каријеру, након што је поднео оставку у Квинс Парк Ренџерсу.

Реднап је јуче поднео оставку због операција колена којима ће ускоро бити подвргнут.

Британски медији спекулишу да је 67-годишњи тренер напустио лондонски клуб због неслагања с власником Тонијем Фернандесом о довођењу играча у јануарском прелазном року.

Реднап је то негирао, а после њега клуб је напустио тренер у стручном штабу Глен Ходл. Очекује се да ће екипу напустити и Џо Џордан, такође члан тренерске екипе.

"Нисам завршио са фудбалом. Када будем завршио са операцијама колена потражићу нови посао. Не могу да замислим живот без тога. Али, приоритет ми је здравље", рекао је Реднап, пренели су британски медији.

Реднап је у јануарском прелазном року желео да доведе неколико играча, међу којима су и нападач Тотенхема Емануел Адебајор и Мет Џервис из Вест Хема.

"Нисам у сукобу са власником. И раније сам знао да нећемо моћи много да урадимо у јануарском прелазном року. Последњег дана желели смо Адебајора, пошто имамо мањак нападача. Али, он је много коштао и то сам прихватио. За сво време у клубу нисам имао проблема са власником Тонијем Фернандесом", рекао је Реднап.

После 23 кола у Премијер лиги Квинс Парк Ренџерс заузима претпоследње 19. место са 19 бодова.

Британске кладионице дају највише шанси бившем тренеру Тотенхема Тиму Шервуду да замени Реднапа на клупи Квинс Парк Ренџерса.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи