Бајерн поново без победе, реми са Шалкеом у Минхену

После дебакла у прошлом колу, Бајерну само бод против Шалкеа (1:1). Волфсбург није успео да искористи реми у Минхену, пошто је играо 1:1 са Ајнтрахтом.

Фудбалери Бајерн нису успели да победе ни у другој узастопној утакмици, пошто су данас у Минхену играли нерешено 1:1 са Шалкеом у 19. колу Бундеслиге.

Бајерн је за викенд против Волфсбурга забележио први пораз у немачком првенству ове сезоне, али су коло након тога успели да задрже осам бодова предности у односу на ту екипу.

Шалке је имао велику прилику да савлада фаворизовани Бајерн, пошто је у 17. минуту штопер минхенске екипе Џером Боатенг направио пенал због чега је искључен.

Ерик Чупо-Мотинг није успео да постигне погодак из пенала, а Бајерн је са играчем мање повео у 67. минуту голом Арјена Робена. Ипак, Шалке је изједначио пет минута касније преко Бенедикта Хеведеса.

Реми Шалкеа искористила је Борусија Менхенгладбах, која је на свом терену савладала Фрајбург са 1:0 голом Патрика Хермана и избила на треће место са два бода више од клуба из Гелзенкирхена.

После победе над Бајерном у прошлом колу, Волфсбург није искористио прилику да се још више приближи ривалу из Минхена, с обзиром то да је играо нерешено 1:1 са Ајнтрахтом.

Ајнтрахт је водио у Франкфурту голом Штефана Ајгнера у 58. минуту, али је Кевин Де Брујне изједначио у 88. чиме је задржао заостатак своје екипе за Бајерном од осам бодова.

Резултатом 1:1 завршена је и утакмица у Хановеру где је домаћа екипа водила против Мајнца голом Џимија Бријана, али су гости успели да изједначе преко Елкина Сотоа.

Остале утакмице 19. кола Бундеслиге играће се у среду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи