Читај ми!

Валдес: Хтео сам да оставим фудбал

Дугогодишњи голман Барселоне, а однедавно члан Манчестер Јунајтеда, Виктор Валдес је након тешке повреде размишљао да заврши каријеру, али му је породица дала снагу да се врати фудбалу. Шпански голман се недавно опоравио и потписао 18-месечни уговор са Манчестер Јунајтедом, где ће бити резерва земљаку Давиду Де Хеи.

Валдес је у априлу прошле године повредио лигаменте колена на мечу против Селте, само два месеца пре истека уговора са Барселоном, после чега није имао клуб до краја године.

"Све ми је ишло савршено у каријери, а онда дошла повреда. На мечу против Селте одмах сам знао да сам покидао лигаменте и да ме очекује дуга пауза. Као да сам предосетио да ће то да се деси јер је све било идеално. Био сам близу одлуке да престанем са фудбалом, али ми је породица дала снагу", рекао је Валдес за Ел Паис.

Шпански голман се недавно опоравио и потписао 18-месечни уговор са Манчестер Јунајтедом, где ће бити резерва земљаку Давиду Де Хеи.

"Давид је у овом моменту најбољи голман на свету и налази се у доброј форми", закључио је Валдез.

Валдес је за каталонски тим од 2002. до 2014. године одиграо 535 утакмица и освојио шест титула Примере, три Лиге шампиона, два Купа краља, шест Суперкупова Шпаније, два УЕФА Суперкупа и два Светска клупска првенства.

За репрезентацију ССпаније одиграо је 20 утакмица и био је члан тима који је тријумфовао на шампионату света 2010 и првенству Европе 2012. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи