"Ђаволи" завршили прелазни рок

Тренер Манчестер јунајтеда Луј ван Гал изјавио је да у јануарском прелазном року више неће довести ниједног фудбалера.

Јунајтед је почетком месеца довео бившег голмана Барселоне Виктора Валдеса, који је потписао 18-месечни уговор.

Ван Гал је рекао да жели да прода неколико својих играча и оценио да прелазни рок помаже само богатим клубовима који желе да појачају своје екипе на половини сезоне.

"Почнете сезону са једним тимом, а онда га на половини сезоне промените. Богатији клубови то могу да ураде и то није поштено према осталима. Али, такво је правило и морате да покушате да из њега извучете најбоље", рекао је Ван Гал, пренели су британски медији.

"Свакодневно читам да смо ја или Јунајтед заинтересовани за неке играче. Уговор смо дали једино Виктору Валдесу. Пружили смо му шансу. Желимо само да продајемо играче, а не да их купујемо", додао је Ван Гал.

Прелазни рок завршава се 2. фебруара, а енглески медији спекулишу да би Олд Трафорд могли да напусте Андерсон и Аднан Јанузај.

Ван Гал је рекао да ће заменик капитена Дарен Флечер отићи у Вест Хем, као и да ће Мајкл Керик због повреде мишића одсуствовати четири недеље.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи