Коста кажњен са три меча

Дијего Коста, због неспортског понашања, кажњен са три меча суспензије. Челси без најбољег нападача против Ситија.

Дисциплинска комисија Фудбалске асоцијације Енглеске (ФА) казнила је нападача Челсија Дијега Косту са три меча суспензије због "гажења" Емреа Чана у реваншу полуфинала Лига Купа против Ливерпула.

Фудбалски савез Енглеске оптужио је 28. јануара Дијега Косту за насилничко понашање, Шпанац се жалио на ту оптужбу, али је жалба одбачена.

Коста је у 12. минуту дуела на Стамфорд бриџу нагазио фудбалера Ливерпула, судијама је то промакло, али казна је ипак стигла, па најбољи стрелац Челсија неће предводити екипу у сутрашњем дербију против Ситија, можда и одлучујућем у борби за титулу.

Коста је у наставку меча нешто слично урадио и Мартину Шкртелу, а кошкао се и са осталим играчима Ливерпула. 

Осим дербија сезоне, Коста неће играти против Астон Виле и Евертона, што ће отворити већи простор Дидијеу Дрогби и Лорику Ремију.

Дуел између Челсија и Ситија игра се сутра од 18.30 сати у Лондону, а лондонски клуб тренутно има пет бодова више. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи