Читај ми!

Пораз Партизана од бечке Аустрије

Фудбалери Партизана изгубили су у Белеку од Аустрије из Беча са 1:4, у припремној утакмици у Белеку.

Двостуки стрелац у екипи Аустрије био је Александер Горгон у трећем и петом минуту, а голове су постиги још Данијел Ројер у 25. и Јенс Ларсен у 88. минуту. Једини гол за Партизан постигао је Петар Шкулетић у 49. минуту.

Партизан је током припрема у Турској одиграо три утакмице и ниједном није победио. Црно-бели су изгубили од Динама из Моске са 1:4, а одиграли су нерешено 2:2 са Цирихом.

Фудбалери и стручни штаб Партизана се у суботу враћају у Београд, где ће тренирати до 5. фебруара, када се поново враћају у Турску, где ће остати до 14. фебруара.

Такмичење у Супер лиги Србије наставља се 21. фебруара а Партизан ће играти против Вождовца на свом терену.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи