Читај ми!

Лазовић: Тешке припреме, свака победа је важна

Крилни Фудбалер Црвене звезде Дарко Лазовић рекао је да су припреме ове зиме за нијансу теже од свих осталих до сада и да је важно бележити победе и у контролним мечевима.

Шампиони Србије су забележили и другу победу на припремама у Словенији против Анкарана са 3:1. 

Дарко Лазовић је био у групи играча који су наступили у другом полувремену. У том периоду игре, није било голова.

"Након прве, забележили смо и другу победу. Ипак, мислим да смо ми који смо играли у другом полувремену одиграли прилично слабије него што је то био случај на претходној утакмици. Без обзира на то што је припремна, битно је да у сваоју утакмици побеђујемо, и да се што боље припремимо за почетак пролећног дела првенства", рекао је Лазовић за клупски сајт.

Звездино крило иза себе има много припрема, и позван је да говори о интензитету тренинга.

"Добро се ради, шеф је стварно наметнуо јак ритам, али припреме су такве. Ниједне до сада нису биле лагане. Можда су ове за нијансу теже од осталих, али то је све нормално, ушли смо у јак тренажни процес и мислим да нам није остало још много тешких тренинга. Када одемо у Анталију, смањиће се и број оваквих тренинга јер ћемо играти више утакмица", рекао је популарни Лаза.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи