Читај ми!

Морињо: Стидим се, али се радујем због Бредфорда

Жозе Морињо, после шокантног пораза Челсија од трећелигаша Бредфорда, каже да се стиди због изгубљеног меча, али да се истовремено радује због победе Бредфорда. Ово је лепота фудбала, лепота ФА Купа, у коме се овакве ствари дешавају чешће него у било којој земљи, закључује "Посебни".

Менаџер Челсија Жозе Морињо рекао је да се стиди после пораза од Бредфорда, али да се у исто време радује што је тај клуб из треће лиге прошао у осмину финала ФА Купа.

"У овом тренутку се радујем због њих. У својим лошим осећањима о утакмици и резултату има простора за радост због њих. Искрен сам. Са друге стране се стидим и мислим да би играчи требало да се осећају исто као и ја", рекао је Морињо за Би-Би-Си после меча.

Челси је данас водио са 2:0, али је Бредфорд на крају преокренуо и славио са 4:2.

"Ово је са једне стране лепота фудбала, лепота ФА Купа, у коме се овакве ствари дешавају чешће него у било којој земљи. Али поновићу, реч коју сам употребио јуче за случај да изгубимо: срамота. Спортска срамота, али ипак срамота", рекао је Морињо.

Изненађења у куп такмичењима нису ретка, поготово у Енглеској, али је ово за португалског тренера ипак новост.

"Знам историју овог такмичења и знам да се то повремено дешава сваком тиму, али је мени ово први пут. Мислим да је неприхватљиво да се изгуби од тима из ниже лиге", закључио је Морињо.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи