Читај ми!

Ђукић: Играмо нападачки, па и против Реала

Мирослав Ђукић најављује офанзивну игру његове Кордобе против Реала, иако је "краљевски" клуб апсолутни фаворит.

Тренер Кордобе Мирослав Ђукић тврди да ће његов тим играти нападачки и против Реала у наредном колу Примере, упркос томе што је мадридска екипа изразити фаворит.

"Поносан сам на своје играче и веома задовољан учинком откад сам дошао у клуб. Напредовали смо много, а највише ме радује што још увек има простора за даље. Играмо храбро и нападачки против сваког ривала у лиги", рекао је Ђукић на конференцији за медије.

Сличне најаве српски тренер је имао уочи меча против Барселоне, када је Кордоба поражена са 5:0 на Камп Ноу.

"Хтео сам да одвучем пажњу играчима јер је Барселона моћан ривал. Пораз у Каталонији нам је упозорење да не смемо да се опуштамо, иако смо аутсајдери. Морамо да следимо свој пут", рекао је Ђукић и додао да његов колега на клупи Реала Карло Анчелоти негује атрактиван фудбал који даје резултате.

Ђукић је тим из Андалузије преузео у октобру када је био на последњем месту на табели шпанског првенства и после одличних резултата одвео га на 14. позицију.

Утакмица 19. кола Примере између Кордобе и мадридског Реала игра се сутра од 16 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи